Előfizetői tartalom

Új csúcsokra szaladtak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Megtartotta kamatdöntő ülését tegnap az amerikai jegybank, az irányadó kamat nem változott, de erősebb utalást tettek a döntéshozók a közelgő szigorításra. A kereskedési hangulatot emellett továbbra is a gyorsjelentések befolyásolják. Alapvetően jó a hangulat ma a tőzsdéken, még a vártnál gyengébb amerikai GDP-adat sem tudta letörni az emelkedést, annál is inkább, mert a gyengébb gazdasági aktivitás - a Fed korábbi üzenetei ellenére - messzebb tolhatja a jegybanki szigorítás kezdetét a befektetői fejekben.  A bitcoin továbbra is a 40 ezer dolláros szint körül mozog.

2021. július 29. 21:47 Megosztás Még az új csúcs is összejött az amerikai tőzsdeindexeknek Vegyes gazdasági adatok és vegyes gyorsjelentések - ilyen környezetben kereste ma az irányt az amerikai részvénypiac. Végül az S&P (+0,42%) és a Dow (+0,44%)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés