Előfizetői tartalom

Kína megtiltaná bizonyos technológiai cégeknek, hogy az USA-ban menjenek tőzsdére

Portfolio
Kína azt tervezi, hogy új szabályokat javasol, amelyek megtiltanák a nagy mennyiségű érzékeny fogyasztói adattal rendelkező vállalatoknak, hogy az Egyesült Államokban tőzsdére lépjenek - mondták az ügyet ismerő személyek a Wall Street Journalnak -, ami valószínűleg meghiúsítja az ország technológiai cégeinek külföldi tőzsdei bevezetésre irányuló törekvéseit.

Az elmúlt hetekben a kínai tőzsdefelügyelet tisztviselői közölték egyes vállalatokkal és nemzetközi befektetőkkel, hogy az új szabályok megtiltanák a nagy mennyiségű felhasználói adattal rendelkező internetes cégeknek, hogy külföldön tőzsdére lépjenek - mondták a források. A szabályozók szerint a szabályok főleg azokat a cégeket célozzák, amelyek a külföldi tőzsdei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés