FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Elindult a kereskedés az OXO Technologies részvényeivel

Portfolio
Megkezdődött a kereskedés az OXO Technologies Holding részvényeivel a BÉT Xtend piacon. A technológiai befektetésekkel foglalkozó társaság korábban a BÉT középvállalati szolgáltatáspalettájának több elemét is igénybe vette: 2019 óta a BÉT50 közösség tagja, 2020 júniusában részt vett a BÉT zártkörű, vállalatok és potenciális befektetők együttműködését elősegítő rendezvényén, a BÉT Xmatchen, a tavalyi év decemberében pedig a BÉT Mentor Program keretében jutott a tőzsdei megjelenéshez szükséges felkészülést segítő támogatáshoz.

Az OXO Technologies Holding értékpapírjai a mai napon tartott ünnepélyes kereskedésindító csengetési ceremóniát követően váltak elérhetővé a befektetők számára a BÉT Xtend piacon. Az eseményen Oszkó Péter, az OXO Technologies Holding igazgatóságának elnöke és Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója volt jelen. A tőzsdei bevezetést megelőzően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés