Előfizetői tartalom

Folytatódik a csatározás: a magánszállások működésének szabályozására tett javaslatokat a szállodaszövetség

MTI
|
Portfolio
Bár az elmúlt időszakban kevesebbet lehetett hallani a kereskedelmi szálláshelyek és a magánszálláshelyek kiadói között harcról, most úgy tűnik, hogy folytatódik tovább a csatározás: megfogalmazta javaslatait a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a nem kereskedelmi célú szálálshelyek működésére vonatkozóan. A javaslatok között szerepel például, hogy korlátozni kellene a kiadható napok számát (ahogy ennek korlátozására az önkormányzatoknak meg is van a joga), valamint az is, hogy a járvány miatt mostantól 1-3 évig ne lehessen új működési engedélyeket kiadni, amit a leírtak alapján vélhetően csak a magánszálláshelyekre vonatkoztatnának, az új szállodanyitásokra, fejlesztésekre nem.

Property Investment Forum 2021 Már csak két nap és jön a Property Investment Forum. Ne maradjon le! Információ és jelentkezés Megfogalmazta javaslatait a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a magánszállásokat kiadók működésére vonatkozóan. A szövetség a működési engedélyeket, a kiadható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés