Előfizetői tartalom

Nagy dobásra készül az Amazon: az egészségügyi szektort nézte ki magának

Portfolio
Az Amazon ezidáig szunnyadó óriásként lapult meg az egészségügyi szektorba már egy ideje bele-belekóstoló bigtechek mellett, ám előnyös helyzetéből fakadóan könnyen a verseny élére állhat majd. Az e-kereskedelmi óriás nagy dobásra készül a betegellátást támogató technológiai arzenáljával, amelynek zászlóshajója egy AI-alapú kórházi operációs rendszer, ami az orvosi nyilvántartások rendszerezésében és a betegségmegelőzésben fogja támogatnia kórházakat.

{CONF_TITLE} {:conference_custom_text} {INFO_AND_TICKETS} Az Amazon egy igen széles réteget szolgál majd ki fejlesztéseivel, kezdve az ellátottaktól a költségek miatt egyre frusztráltabb munkaadókon át az egészségügyi intézményekig. Ugyanakkor a verseny is egyre fokozódik a szektorban, hiszen a többi bigtech...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés