Előfizetői tartalom

A földbe döngölte az utasbiztosításokat a koronavírus, de senki nem gondolta, mi jön ezután a magyar biztosítási piacon

Portfolio
Kihívásokkal teli időszak volt a koronavírus-járvány a hazai biztosítási és alkuszcégek számára, azonban tavaly márciusban még senki nem gondolta volna, hogy ilyen kedvező évet zár majd a szaktor – hangzott el a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) XVII. Biztosításszakmai Konferenciáján. Az előadók a kedvező bevételi számok mellett a khívásokra is kitértek, többek között az egyre sokasodó szabályozási elvárásokra, amelyek az EU irányából érkeznek.

Sebestyén László, az FBAMSZ elnöke nyitóelőadásában az új kihívásokra, a pandémia által előhívott változásokra és fejlődési irányokra mutatott rá: Nagy tanulópénz volt a szektornak az elmúlt közel 2 év, de ebben a megváltozott működési környezetben kell tudni újra törekedni és a folyamatos fejlődés irányába menni. Nincs még egy olyan szektor szerinte, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés