Előfizetői tartalom

Olyan durva szigorítás jön a kriptovalutáknál, amit még nem látott a világ

Portfolio
Múlt pénteken csúnya esés alakult ki a kriptovaluták piacán, miután Kína egy sor új korlátozó intézkedést jelentett be. Tíz kínai szabályozó szerv ígérete tett rá, hogy felszámolja az "illegális" tevékenységet, valamint országszerte betiltja a kriptobányászatot, a központi bank pedig illegálisnak nyilvánított minden virtuális valutával kapcsolatos tevékenységet. Az új tiltások egyesek szerint az eddigi legdurvább korlátozások, amelyeket eddig a kriptovalutákkal szemben hoztak, viszont a piacon nagyon úgy tűnik, hogy csak rövidtávú reakciót váltottak ki, hiszen mostanra visszapattantak az árfolyamok.

Lecsapott Kína A dolgok egyre rosszabbul alakulnak a kriptovaluták számára Kínában. A pénteki kínai kriptokereskedési tilalom és a korábbi kriptókkal kapcsolatos tilalmak összehasonlítása azt mutatja, hogy a legújabb intézkedések az eddigi legsúlyosabbak. A Kínai Népbank (PBoC) pénteken szigorú intézkedéseket jelentett be a kriptokereskedelemmel kapcsolatban, amely első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés