Előfizetői tartalom

Döntött a Richter, kötelezővé teszi a koronavírus elleni oltást

Portfolio
Megemelte az idei évre vonatkozó várakozásait a Richter a negyedéves gyorsjelentést bemutató sajtótájékoztatón, az árbevétel szintjén 7-8 százalékos növekedést vár most a menedzsment euróban, az üzemi eredményszint pedig elérheti a tavalyit. Mindezt akkor, ha a devizaárfolyamok nem mozdulnak el jelentősen a jelenlegi trendekhez képest, a koronavírus-járvány pedig nem lesz olyan súlyos, mint tavaly télen – mondta el Orbán Gábor, a vállalat vezérigazgatója. A Richter kötelezővé teszi az oltást, mert anélkül azt a kockázatot futja a vállalat gyártócégként, hogy a termelés folyamatosságát veszélyeztethetik a megbetegedések.

A sajtótájékoztató főbb bejelentései: A pénzügyi adataink nagy megelégedésre adnak okot és kiemelhetőek az újabb szakmai mérföldkövek – kezdte a negyedéves eredmények bemutatását Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója. Az időszakban például ilyen volt a major depresszió kiegészítő kezelésre vonatkozó vizsgálatok a Richter amerikai partnerével, az AbbVie-vel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés