Előfizetői tartalom

Visszapattantak az amerikai indexek a csúnya mínuszokból - épp a legrosszabbkor csengettek ki

Portfolio
A Fed vártnál gyorsabb kamatemelésével kapcsolatos aggodalmak alapvetően rányomják a bélyeget a tőkepiacokra a tengerentúlon és Európában is, ennél fogva többnyire rossz hangulatú kereskedést láthattunk ma, elsősorban a tech-túlsúlyos Nasdaq volt komoly mínuszban. Szerdán egyébként fontos inflációs adatok jönnek majd az USA-ból, amire a befektetők a Fed monetáris politikája miatt kiemelten figyelnek, hiszen a globális hangulatot is meghatározhatják a jegybank lépései. Emellett fontos szinthez érkezett a mai eséssel a bitcoin is, feszülten figyelhetik az esetleges letörést vagy a visszapattanást a befektetők. Az amerikai piacokon végül visszapattanást láttunk, a napon belüli komoly mínuszok eltűntek, vegyes zárás volt.

2022. január 10. 22:06 Megosztás Mínusz maradt záráskor is Visszajövőben voltak az indexek, amikor kicsengettek a mai kereskedésnek. A Fed várható kamatemelései miatt egész nap rossz volt a hangulat, a végére viszont sikerült valamelyest ledolgozni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés