Előfizetői tartalom

Koronavírus: a járványban eddig soha nem látott számokat hozott az omikron

Portfolio
Európa több országában új csúcsra futott a járvány az omikron-hullámban, Magyarországon is rekordot döntött ma reggel a napi új esetek száma. Hazánkban elsősorban a fővárosban és környékén, valamint Nyugat-Magyarországon tombol a járvány és egyre többen hívják fel a figyelmet a harmadik oltás szükségességére. A világon a járvány kitörése óta regisztrált fertőzöttek száma közelíti a 338 milliót a Johns Hopkins adatai szerint, a halálos áldozatok száma pedig meghaladta az 5,5 milliót. Hírek a koronavírus-járványról percről percre.

2022. január 20. 20:11 Megosztás Eldőlt: a szomszédunk a világ első országa, ahol törvény lett a kötelező oltásból Hétórás kemény vita után nagy többséggel, 113 támogató és 33 ellenző szavazattal elfogadta az osztrák parlament alsóháza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés