Előfizetői tartalom

Lezajlott a Kormányinfó, mi történt a magyar tőzsdén?

Portfolio
A negyedéves vállalati gyorsjelentések mozgatják a napokban a részvénypiacokat és hírekben ma sincs hiány, publikálta például számait a Tesla, a Nestlé és az American Airlines is. Emellett az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos hírek továbbra is a befektetők fókuszában vannak, miután tegnapelőtt megkezdte az orosz haderő az Ukrajna ellen indított invázió második fázisát. Ázsiában is felemás volt a kép ma hajnalban, Európában azonban javul a hangulat a nyitás után, többnyire erősödtek napközben az irányadó indexek és az amerikai tőzsdék is emelkedésekkel kezdték a kereskedést. A hazai hírek közül a Rába profit warningja emelhető ki, illetve délelőtti a Kormányinfo, amit szintén figyelmet övezett, de azt lehet mondani, hogy az egyedi sztoriktól eltekintve inkább a nemzetközi hangulat volt a meghatározó ma a budapesti tőzsdén.

2022. április 21. 17:15 Megosztás Az OTP húzta fel ma a BUX indexet Emelkedéssel zárt a BUX ma, ami elsősorban az OTP erősödésének volt köszönhető, miután a Mol és a Richter árfolyama esett. Tovább a cikkhez ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés