Előfizetői tartalom

Az Európai Bizottság ultimátumot küldött a benzinárstop miatt, a magyar kormány beleáll

Portfolio
A külföldi rendszámmal, illetve forgalmi engedéllyel rendelkező gépjármű tulajdonosok számára diszkriminatív lehet a magyarországi üzemanyagár-rendszer, ezért annak felfüggesztését kérte szerdai levelében az indokok tisztázásáig Palkovics László technológiai és ipari minisztertől Thierry Breton uniós ipari biztos. Az ATV-nek válaszolt a témában Palkovics László tárcája.

Levelében Breton a Reuters szerint a következőket írta: Arra kérem Önt, hogy válaszoljon nekünk ezen intézkedések indokoltságára és érvényességi idejére vonatkozóan, amely intézkedések az uniós jog megsértésének minősülhetnek. Arra is kérem Önt, hogy függessze fel az intézkedések alkalmazását mindaddig, amíg az uniós jognak való megfelelésük nem biztosított....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés