Előfizetői tartalom

Fordulat a tőzsdéken, szép emelkedés az amerikai részvénypiacokon

Portfolio
A negatív gázpiaci hírek és a megugró gázár miatt nagy eséssel indult a nap az európai tőzsdéken majd a nyitástól távolodva egyre nagyobb mínuszok alakultak ki. Ezek után viszont hirtelen javulni kezdett a hangulat, miután a Bank of England közölte, hogy "a szükséges mértékben" kötvényeket vásárol a rendezett piaci viszonyok helyreállítása érdekében. A napok óta tartó folyamatos esés után jött a fordulat az amerikai tőzsdéken, a vezető részvényindexek közel 2 százalék pluszban fejezték be a szerdai kereskedést.

2022. szeptember 28. 22:01 Megosztás Erős lett a vége Nem a napi csúcsponton, de ahhoz közel, 1,9-2 százalék pluszban fejezték be a kereskedést a vezető amerikai részvényindexek. 2022. szeptember...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés