Előfizetői tartalom

Nagyot húzott az ÉPDUFERR az acélkereskedelemre való átállással

Portfolio
Mozgalmas félévet tudhat maga mögött az ÉPDUFERR, a társaság acélkereskedelmi üzletága a várakozásokat meghaladóan, mindössze fél év alatt teljesítette az egész évre kitűzött célokat. A vállalat emellett megtette a szükséges előkészületeket a lemezfeldolgozó félkész és kész alkatrészgyártó üzem elindulásához. Az acélkereskedelemre való átsúlyozás kifizetődőnek bizonyult, ugyanis árbevétel- és profitsoron is növekedni tudott a vállalat az első félévben.

Felismerve az építőipar megtorpanását, a beruházások késleltetett indítását, a társaság forrásai időben átsúlyozásra kerültek generálkivitelezésről az acélkereskedelmi üzletágra, emellett a társaság elkezdte kialakítani regionális értékesítési hálózatát. Szintén a kereskedelmi üzletágak feladatává vált az időközben elindult lemezfeldolgozó üzem gyártási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés