Előfizetői tartalom

Megszólalt Jerome Powell, lefordultak a tőzsdék

Portfolio
A nap legnagyobb részében csak mérsékelt elmozdulásokat lehetett látni a tőzsdéken, mivel a befektetők kivártak Jerome Powell amerikai jegybankelnök beszéde előtt. Powell szavait követően aztán hamar hangulatromlás következett be a piacon, és lefordultak az amerikai és európai tőzsdék, mivel a jegybankelnök szigorú üzeneteket fogalmazott meg a monetáris politikával kapcsolatban, és közölte, hogy a kamatszint valószínűleg magasabb lesz, mint amire korábban számítani lehetett.

2023. március 07. 22:00 Megosztás A vége sem lett szebb A Dow 1,8, az S&P 500 1,6, a Nasdaq pedig 1,3 százalékos mínuszban zárta a napot. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés