Előfizetői tartalom

Mérsékelt optimizmus az amerikai tőzsdén

Portfolio
Tegnap megtartották Törökországban a parlamenti-és elnökválasztást, ahol az előzetes várakozásokhoz képest sokkal jobban szerepelve Erdoğan szinte biztosan nyert. Ma többek között ezt a hírt emésztették a befektetők, egyelőre azonban a török tőzsde zuhanásán kívül széleskörűbb reakciókat nem láthatunk a választást követően, oldalazás van ugyanis a nemzetközi piacokon. Ugyancsak befolyásolhatja a hangulatot az Európai Bizottság friss előrejelzése, ami alapján a recessziót idén a legtöbb tagállam elkerülheti, jövőre pedig már a növekedési kilátások is kedvezőbbek lehetnek.

2023. május 15. 22:03 Megosztás Kis pluszok zárásra Mérsékelt emelkedésekkel zártak az amerikai tőzsdék, a Dow 0,2 százalékkal, az S&P 500 0,3 százalékkal, a Nasdaq 0,7 százalékkal menetelt felfelé. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés