Előfizetői tartalom

Ralizott a magyar tőzsde, vegyes zárás a tengerentúlon

Portfolio
Régen látott esést szenvedtek el tegnap az európai tőzsdék, és az amerikai piacokon is rossz hangulat uralkodott, miután a befektetők egyre idegesebbek az amerikai adósságplafon kérdése miatt. A feleknek június 1-ig kellene megállapodnia, viszont az elmúlt napokban nem sok arra utaló jel érkezett, hogy jól haladnának a tárgyalások. A tegnapi esés után ma már inkább a megnyugvás jelei látszanak a piacon, bár Európában így is vegyesek a mozgások, miközben a magyar tőzsde felülteljesítő. A nemzetközi hangulatot némiképp javította az Nvidia várakozásokat meghaladó gyorsjelentése, melynek hatására nem csak a chipgyártó cég részvényeinek árfolyama, hanem a szektortársak is kilőttek.

2023. május 25. 22:10 Megosztás Vegyesen zártak az amerikai tőzsdék Vegyesen zártak a fő amerikai részvényindexek: míg az S&P 500 közel 0,9, a Nasdaq pedig 1,7 százalékos pluszban végzett, addig a Dow Jones 0,1 százalékot esett a nap folyamán. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés