Előfizetői tartalom

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez – online előadás kezdő kereskedőknek

Portfolio
Előadásunk küldetése, hogy segítsen kialakítani egy új szemléletet a résztvevőkben a tőzsde és a befektetések területén. Megtudod, mi kell ahhoz, hogy elindulj a tőzsdei befektetés rögös, de izgalmas útján. Előadónk beavat a kockázatkezelés rejtelmeibe, és azt is megtudod, hogyan tudsz egyszerűen tőzsdézéssel kapcsolatos adatokhoz és információkhoz jutni.

Ha mélyebben érdekel a téma, miután megismerted az adott területet, akár befektetéseid irányítását is saját kezedbe tudod venni. Előadásunk iránytűként szolgál az ezen az úton való elindulásban. A következő kérdésekre fogjuk a választ keresni:  Kiből lehet tőzsdéző?  Miért fontos a pénzügyi tudatosság?  Hogyan válasszam ki a főcsapás irányát?  Rövid...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés