Előfizetői tartalom

10 000 alá esett az OTP

Portfolio
Előző napi záróértékeik közelében járnak az európai tőzsdék kedden, a hét első napján szárnyaló olasz tőzsde ma is emelkedik. A magyar tőzsde bár mérsékelt emelkedéssel indította a keddi napot, a délelőtt második felében ismét az eladók ragadták magukhoz az irányítást, az OTP újra a lélektani 10 000 forintos támaszt tesztelte, az elmúlt napok emelkedése után a Richter ereje is alábbhagyott, a kispapírok azonban ma sem pihennek, a FuturAqua részvényei nagyot emelkedtek ma.

Nincs egyértelmű irány az európai tőzsdéken kedd délután, a francia CAC40 és a DAX index hétfői záróértéke közelében jár, miután a piaci szereplők óvatosak a közelgő Fed és EKB kamatdöntések előtt. A pozitív kivételt ezúttal is az olasz részvényindex jelenti, a milánói börze a hétfői felpattanása után ma 1 százalékkal került feljebb, miután az olasz kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés