FONTOS Megütötték a forintot, egyre közelebb a 400-as euró
 
Előfizetői tartalom

10 legendás helyszín, ahol milliárdok és emberek sorsa dől el nap mint nap

Portfolio
A héten bejelentette a világ egyik tőzsdéje, a Nasdaq, hogy új épületbe költözteti központját, ahol korszerűbb környezetben dolgozhatnak az alkalmazottak, a tetőteraszról pedig kilátás nyílik az épület előtti térre. Ebből az alkalomból megnéztük, hogy hol működnek a világ legnagyobb tőzsdéi és hogy hol van a magyar tőzsde otthona.

A legnagyobb tőzsdék. New York Stock ExchangeA NYSE a világ legnagyobb tőzsdéje a cégek összesített piaci kapitalizációja alapján. A NYSE első központi irodáját 1817-ben bérelték a Wall Street 40 szám alatt. A 20. század elején 4 millió dollárból épült meg a következő, nagyobb épület a Broad Street 18. alatt, ahol a kereskedőparkett a 33 X 42,5 méteres méretével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés