FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

10 hihetetlen szuperfegyver, amiről nem is gondolnád, hogy már létezik

Lézerfegyverek, robotharcosok, láthatatlan tankok - a sci-fi filmek, regények és játékok gyakori kellékei. Kevesen tudják csak, hogy ezek a technológiák már most is léteznek, sőt, sok közülük már éles bevetésen is részt vett és / vagy hadrendbe állt. Bemutatunk tíz elképesztő futurisztikus fegyvert, ami már rég nem elképzelés.

10.-8.. 10. RobotfegyverekFotó: Brigadier Lance Mans, Deputy Director, NATO Special Operations Coordination Centre / Wikimedia Commons.Az úgynevezett "autonóm támadófegyverek" (LAW) emberi kezelő nélkül képesek akár élő, akár tárgyi célpontokat támadni. A legtöbb ilyen hadieszköz a drónokhoz hasonlító repülő gépezet, de folyik már egy kutyaszerű csapattámogató robot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés