15 éve nem volt ilyen évkezdés az amerikai tőzsdéken Percről-percre

2018. január 12. 22:02    
nyomtatás
 
Újabb rekordokat döntöttek az amerikai tőzsdék, miután ma az első banki és pénzügyi szektorbeli cégek gyorsjelentései a vártnál kedvezőbb adatokról számoltak be.

Kereskedés Amazon-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Megszülettek az új rekordok 2018.01.12 22:02

A kereskedés utolsó órájában is tartották a 0,6-0,8%-os erősödést az amerikai indexek, sőt, a Nasdaq a nap vége felé 0,7% környékére erősödött.

A vezető indexek közül a Dow Jones erősödött ma a legtöbbet, 0,89%-ot, ezt követte az S&P 500 0,7%-os erősödéssel, a Nasdaq pedig 0,6%-ot erősödve zárta a napot.

Mindhárom index rekordon zárt, ezzel pedig az idei a legerősebb évkezdés 2003 óta az amerikai tőzsdéken.

Kitart a jó hangulat 2018.01.12 21:06

A Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq sem mutatott érdemi elmozdulást az elmúlt órában, az indexek 0,6-0,8% körüli pluszokban járnak. Ha nem lesz nagy változás tőzsdezárásig, akkor az idei lesz az elmúlt 15 év legerősebb évkezdése az amerikai tőzsdéken.

Dőlnek a rekordok az amerikai tőzsdéken 2018.01.12 20:03

A Dow Jones 205 pontos emelkedéssel jelenleg rekord magas szinten jár, az indexben a ma jelentő JP Morgan volt a legjobban teljesítő részvény 1%-os emelkedéssel.

Dőlnek a rekordok az amerikai tőzsdéken

A Dow-hoz hasonlóan az S&P 500 is rekord szinteken jár, az index 0,7%-ot erősödött ma, ezzel pedig a legjobb év eleji 10 napos kezdést tudhatja maga mögött, amire 2003 óta nem volt példa.

Dőlnek a rekordok az amerikai tőzsdéken

A Nasdaq is sosem látott szintet ütött meg 0,6%-os emelkedésével, az indexben szereplő Amazon részvényei már 2,1%-os pluszban járnak, mellyel most először lépték át a részvények az 1300 dolláros árfolyamot.

Dőlnek a rekordok az amerikai tőzsdéken

Mindeközben a Facebook mai bejelentése után a cég részvényárfolyama esni kezdett, napon belül 5%-os mínuszban is tartózkodott, jelenleg 4,2%-os mínuszban jár.

Dőlnek a rekordok az amerikai tőzsdéken

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium