150 pontos mínuszban zárt a Dow, kitörölte a Nasdaq az előző 7 napot Percről-percre

2018. március 13. 21:10    
nyomtatás
 
Az amerikai februári inflációs adat nem okozott meglepetést a piacokon, sokkal nagyobb port kavart Trump azzal, hogy kirúgta külügyminiszterét és a CIA vezetőjét nevezte ki a posztra. A nyitás első óráiban a főbb amerikai részvényindexek pozitív tartományban mozogtak, a kereskedés második felére viszont mínuszban zártak az indexek.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

150 pontos mínuszban zárt a Dow, oda a Nasdaq 7 napos nyerőszériája 2018.03.13 21:10

A nap végére sem változott meg a kereskedés iránya az amerikai tőzsdén, a Dow 150 pontos eséssel, a Nasdaq pedig 1% körüli mínusszal zárta a napot, ezzel a Nasdaq 7 napos menetelése szakadt meg. Az S&P 500 pedig 0,64%-os eséssel zárta a napot.

Az S&P 500-on belül a Qualcomm lett a leggyengébben teljesítő technológiai részvény, több mint 5%-os mínuszban zárt, miután Trump ma nemzetbiztonsági okokra hivatkozva útját állta a Qualcomm felvásárlásának.

1% feletti mínuszban a Nasdaq 2018.03.13 20:24

A zárás előtt félórával is negatív tartományban járnak az amerikai tőzsdék, a Nasdaq már több mint 1%-ot gyengült a tegnapi záróértékéhez képest.

Elromlott a hangulat, kisebb mínuszban járnak az amerikai tőzsdék 2018.03.13 19:28

A nyitást követő első órákban a Nasdaqnak sikerült új csúcsra emelkednie, miközben a Dow és az S&P 500 is enyhe pluszban tartózkodott. A zárás előtti órákban viszont elromlott a hangulat: a Dow 0,2%-ot, az S&P 500 közel 0,4%-ot gyengült tegnapi záróértékéhez képest, míg a Nasdaq már 0,7%-os mínusznál jár.

Elromlott a hangulat, kisebb mínuszban járnak az amerikai tőzsdék

Elromlott a hangulat, kisebb mínuszban járnak az amerikai tőzsdék

Elromlott a hangulat, kisebb mínuszban járnak az amerikai tőzsdék

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium