18 millió forintnyi részvényt kapott a Magyar Telekom vezérigazgatója

2018. március 13. 16:45    
nyomtatás
 
Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója és igazgatósági tagja, a "Kiegészített Részvényvásárlási Program" keretében 2018. március 13-án 40 625 Magyar Telekom részvényt kapott a társaságtól. A részvénycsomag piaci értéke a jelenlegi 446 forintos részvényárfolyammal számolva 18,1 millió forint.

Kereskedés Magyar Telekom-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!


A tranzakciót követően Christopher Mattheisen tulajdonában összesen 255 901 darab Magyar Telekom részvény van, amelynek piaci értéke a jelenlegi 446 forintos részvényárfolyammal számolva 114,1 millió forint.

A Kiegészített Részvényvásárlási Program értelmében Christopher Mattheisen köteles volt az éves bruttó mozgó prémiuma minimum 10 százalékának megfelelő összeget Magyar Telekom részvényekbe fektetni, amely önkéntesen maximum 33,3 százalékig volt emelhető. Ezen program keretében Christopher Mattheisen 2014. március 13-án 40 625 darab Magyar Telekom részvényt vásárolt. Az így megvásárolt részvényeket 4 évig (zárolási időszak) kellett tartani, amely időszak lejártát követően a személyes befektetés során vásárolt minden egyes részvény után egy további részvényt kap a társaságtól.

A tranzakció eredményeként a Magyar Telekom saját részvényeinek száma 40 625 darabról 0 darabra csökkent.

18 millió forintnyi részvényt kapott a Magyar Telekom vezérigazgatója(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium