Előfizetői tartalom

40 millió egy autóért? - Ezek megőrültek?

Portfolio
Nem tudjuk, hogy lehet-e alkudni, de akárhogy hunyorítunk, listaáron nem nagyon lehet megúszni 40 millió forint alatt a Maserati luxuslimuzinját, a Quattroporte S Q4-et. Erős prekoncepcióval és 3 kérdéssel vágtunk neki a tesztnek: szabad-e, érdemes-e, illik-e ilyen autót venni. Prekoncepciónk az volt, hogy valószínűleg jó lesz a gép, de őrült kivagyiság ilyennel közlekedni. Egyébként nem őrültek meg.

Szabad-e?Valljuk be őszintén, egy olasz autó esetében akár lehet is egy kis félelem az emberben. Attól tarthat, hogy a kiváló olasz designipar egy hatalmas piros szalaggal köt át egy évtizedes technológiákból táplálkozó romhalmazt. A Maseratinál megvan a masni, nagyon rendben az autó külseje és belseje. Ennek ellenére a legfontosabb eladási pont a hangja. Ez egy műszaki csúcstermék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés