4000 kúttal bővül a Mol üzemanyagkártya-elfogadó hálózata

2019. február 12. 13:49    
nyomtatás
 
A Mol és a Total egyesíti és kiterjeszti európai üzemanyagkártya-elfogadó hálózatát.

Kereskedés Mol-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

2019 februárjától a Total hálózata is elfogadja a Mol-csoport kártyáit Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgban és Hollandiában. A megállapodás keretében a Mol-csoport üzemanyagkártya-elfogadó hálózata mintegy 4000 töltőállomással bővül az öt nyugat-európai országban. Ugyanakkor a Mol és a Slovnaft is elfogadja a Total üzemanyagkártyáit magyarországi, romániai, szlovéniai és szlovákiai töltőállomás-hálózatában.

Első lépésben, 2019 februárjától a Mol magyarországi és romániai hálózata fogadja el a Total üzemanyagkártyáit. Cserébe Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgban és Hollandiában a Total hálózata is várja a Mol-csoport kártyatulajdonosait. A Total-kártyák elfogadásának bevezetése a Mol Slovenia és a Slovnaft szlovákiai hálózatában a következő hónapokban történik meg.

A megállapodás eredményeként a Mol-csoport kártyáit közel 7000, a Total üzemanyagkártyáit pedig több mint 17 ezer európai töltőállomás fogadja majd el.

Pethő Zsolt, a Mol-csoport Downstream Kereskedelem és Optimalizálás ügyvezető igazgatója szerint azzal, hogy megnyílt az üzemanyagkártyáink nyugat-európai használatának lehetősége, fontos mérföldkőhöz érkezett a társaság, ami nem csak az üzleti növekedést segíti, hanem hozzájárul a társaság 2030-as stratégiájának teljesítéséhez is.

Benoît Luc, a Total európai marketingért és szolgáltatásokért felelős igazgatója úgy vélte, a megállapodás megerősíti a vállalat kelet-európai pozícióját, kiegészítve a kínálatukat, és további lépést jelent afelé, hogy megszilárdítsuk az üzemanyagkártyák terén elfoglalt markáns európai pozíciójukat.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium