Előfizetői tartalom

7 éve nem volt ekkora optimizmus az amerikai részvénypiacon

Portfolio
2006 óta nem volt ilyen erős évkezdése az amerikai tőzsdéknek, mint az első négy kereskedési napon, ami összefügg a minap elfogadott adócsomaggal is. A vezető indexek ma is 0,7-0,9%-kal tovább emelkedtek. Közben egy friss befektetői felmérés szerint 7 éve nem volt ekkora optimizmus a további árfolyam emelkedést illetően. Az elmúlt napokban jogi harcok miatt zuhanó kannabisz-papíroknál úgy tűnik, megállt a lejtmenet, sőt, egyes papírok újra emelkedni kezdtek.

2018. január 05. 22:16 Megosztás Felhúzták a kereskedés végére az indexeket. A kereskedés utolsó fél órájában tovább fokozódott a vételi hullám, így végül 0,7-0,9%-os pluszban álltak meg az indexek. Természetesen új történelmi csúcsokon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés