Előfizetői tartalom

7 szupermenő startup, ami durva pofára eséssel landolt a süllyesztőben

Portfolio
Hiába van az embernek egy jó startup ötlete, mellyel komplett iparágakat lehetne forradalmasítani, számos dolgon elcsúszhat a projekt és nem minden a pénz. Egy startup halálát okozhatják a túl nagy ambíciók, a tapasztalatlan menedzsment, de akár az is, ha azelőtt akarnak a piacra dobni egy forradalmi találmányt, mielőtt az emberiség technológiailag megérett volna rá. A Forbes listája alapján megnéztünk hét bukott startupot.

Financial IT and Disruptive Technologies 2018 Az innovátorokról a Portfolio Financial IT and Disruptive Technologies konferenciáján is lesz szó. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés 1-3. Pets.comFotó: ShutterstockA "kisállatok Amazonja" 1998 augusztusában indult el, a webes felületükön kedvenceinkhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés