Előfizetői tartalom

743 forintos célár mellett továbbra is felhalmozásra ajánlja az Appeninnt a Concorde

Portfolio
Az Appeninn ma bejelentette, hogy három ingatlan tranzakcióval bővíti a kiskereskedelmi portfólióját, amelyet követően a Concorde friss Appeninn elemzéssel jelentkezett. A Concorde továbbra is felhalmozásra ajánlja a társaság részvényeit, míg az elemzőház 743 forinton megerősítette az Appeninn 12-hónapos célárfolyamát, amely 25,5 százalékos felértékelődési potenciált jelent a részvény keddi záróárához képest.

Megérkezett a bejelentés, lépett a ConcordeAz Appeninn szerdán bejelentette, hogy három ingatlan tranzakcióval bővíti a kiskereskedelmi portfólióját, a társaság Miskolcon megvásárolt egy kereskedelmi fejlesztésre alkalmas ingatlant, az Appeninn továbbá szerződést kötött további két ingatlanra Egerben és Biatorbágyon. A cég mindemellett az ingatlanokkal összefüggésben hosszú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés