Előfizetői tartalom

9 hónapos mélyponton a magyar tőzsde

Portfolio
Elromlott a hangulat a magyar tőzsdén, a BUX 0,8 százalékkal került lejjebb, a hazai blue chipek is esnek, a Mol 1,9 százalékkal került lejjebb. A midcapek közül a Graphisoft Park 2,3 százalékkal került feljebb a kedvező keddi gyorsjelentése után, míg az Est Media papírjai 4 százalékos emelkedésükkel a legjobban teljesítő részvények a magyar tőzsdén.

Nincs egységes irány az európai tőzsdéken szerdán, a brit FTSE100 0,4, a milánói börze pedig 0,6 százalékkal került feljebb, a francia CAC40 és a DAX index stagnál. A régiós részvénypiacok is vegyesen teljesítenek szerdán, a bécsi börze 0,7 százalékos emelkedése mellett a prágai tőzsde 1,1 százalékkal került lejjebb, a hazai tőzsde pedig 0,8 százalékkal került lejjebb.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés