Előfizetői tartalom

90 forint lesz a Park osztaléka

Portfolio
Graphisoft Park Igazgatótanácsa 2014. április 23. napján (szerdán) 14.00 órára összehívja a Társaság éves rendes közgyűlését a Társaság 1031 Budapest, Záhony utca 7. szám alatti székhelyére. A legfontosabb napirendi pont a 90 forintos osztalék elfogadása, melynek a felét a szokásos üzleti eredmény, felét az egyszeri bevételből fizeti a társaság. A pénteki záróár alapján ez 7,3%-os osztalékhozamnak felel meg.

Az Igazgatótanács a Társaság 2014. április 23-ai éves rendes közgyűlésének napirendjéhez az alábbi előterjesztéseket és határozati javaslatokat teszi: 3. A Társaság 2013. évi, a magyar számviteli törvény szerint elkészített éves beszámolójának, az IFRS szerint elkészített konszolidált éves beszámolójának és az adózott eredmény felhasználására vonatkozó Igazgatótanácsi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés