Előfizetői tartalom

A Bilk elkötelezett aziránt, hogy a jövőben SZIT-ként folytassa

Portfolio
Közzétette első féléves számait a Bilk a Budapesti Értéktőzsde zárását követően, amelyből kiderült, hogy nőtt a vállalat árbevétele és üzemi eredménye is, az adózott eredmény viszont csökkent 2017 azonos időszakához képest. Jó hír viszont, hogy javult a kiadottsági mutató és ennek megfelelően csökkent az üresedési mutató. A menedzsment pedig jelezte, továbbra is elkötelezettek aziránt, hogy tevékenységüket a jövőben SZIT-ként folytassák és vizsgálják a megvalósításhoz szükséges lépéseket.

A Bilk közel 6 millió euróért értékesítette szolgáltatásait 2018 első félévében, amely 6 százalékos növekedést jelentett 2017 azonos időszakához képest. A raktárak bérbeadásából és üzemeltetéséből származó üzemi eredmény több mint 2,75 millió euró volt az év első hat hónapjában, amely 8 százalékos növekedést jelentett 2017 első félévhez képest. A Bilk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés