Előfizetői tartalom

A BMW és a Daimler a jövőre készül, közös céget alapítottak a német autógyártók

Portfolio
A BMW és a Daimler egy területen biztosan felhagy a rivalizálással, miután a két német autógyártó nagyjából egymilliárd eurós befektetéssel Jurbey néven közös vállalatot alapított. A BMW és a Daimler ebben a cégben fogja majd össze a már meglévő mobilitási szolgáltatásokat nyújtó társaságait, a további fejlesztésekre pedig már a közös vállalat keretein belül kerül majd sor.

Közös vállalatot hozott létre a BMW és a Daimler, a német autógyártók a Jubrey márkanév alá több céget rendeznek majd február elsején, amelyek kínálatában az autómegosztás, a személyszállítás mellett más mobilitási szolgáltatások is szerepelnek majd, továbbá a társaság applikációja parkolási és más szolgáltatásokat is kínál majd. A Welt információi szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés