Előfizetői tartalom

A Dow Jones és az S&P 500 mínuszban zárt, a Nasdaq kicsit emelkedni tudott

Portfolio
Eséssel indították a csütörtöki kereskedést az amerikai részvényindexek, az S&P 500 és a Nasdaq azonban napközben pozitív tartományba került. A nap végére viszont elfogyott a lendület és csak a Nasdaq tudott 0,2%-os emelkedéssel zárni. Az S&P 500 minimális, 0,04%-os csökkenést könyvelhetett el, a Dow Jones index viszont 0,5%-ot esett. Ez utóbbi nagyrészt annak volt betudható, hogy a 3M ipari konglomerátum csökkentette 2019-re vonatkozó eredményvárakozását, amelynek hatására a cég papírjai 13%-os zuhanással zárták a napot, lehúzva ezzel az egész Dow-t.

2019. április 25. 22:08 Megosztás Vegyes lett a vége Bár a nap jelentős részében az S&P 500 szerdai záróértéke felett tartózkodott, végül 0,04%-os csökkenéssel fejezte be a kereskedést. A Nasdaq viszont összességében pluszban (0,2%) zárt. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés