A Facebook volt a nap egyik nagy vesztese - Eséssel zárt az S&P és a Nasdaq

2019. március 14. 21:17    
nyomtatás
 
Egyedül a Dow tudta minimális pluszban zárni a csütörtöki kereskedést a tengerentúlon, míg a nap egyik nagy vesztese a Facebook lett.

Kereskedés Facebook-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A tengerentúli tőzsdék hangulatára a vártnál gyengébb amerikai újlakás értékesítési adat mellett a kereskedelmi háborús aggodalmak is árnyékot vetettek ma, miután Donald Trump tegnap arról beszélt, hogy nem sürgős a Kínával történő kereskedelmi megállapodás, míg a Reuters beszámolója szerint az amerikai- és a kínai elnök találkozójára legkorábban áprilisban kerülhet majd sor.

A nap egyik nagy vesztese a Facebook volt, amelynek árfolyama 1,4%-kal került lejjebb, miután az Instagramon és a Whatsappon is leállások voltak, ráadásul a The New York Times cikke szerint szövetségi nyomozás folyik a cég ellen más technológiai cégekkel kötött ügyletei ügyében. A legújabb hírek szerint pedig lemondott a Facebook vezető termékmenedzsere.

A vezető amerikai indexek közül egyedül a Dow tudott minimális, 0,03%-os pluszban zárni, az S&P 500 0,09, a Nasdaq pedig 0,16%-kal került lejjebb.

A Facebook volt a nap egyik nagy vesztese - Eséssel zárt az S&P és a Nasdaq


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Felpezsdül a hazai energetikai startup piac (x)

Karnyújtásnyira az akár 50 millió forint értékű MVM Edison fődíj. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium