Előfizetői tartalom

A Fed kamatdöntése után lefordultak a tőzsdék

Portfolio
A szerdai kereskedés második felére elromlott a hangulat a tengerentúlon, a befektetők hangulatát a Fed kamatdöntése után közzétett, optimista jegybankári kommentár vethette vissza, a tengerentúli tőzsdék végül 0,4-0,7 százalékkal kerültek lejjebb. Csütörtökön az ázsiai tőzsdék többsége is esett, míg az európai határidős indexek állása alapján mérsékelt mínuszban indulhat a hét negyedik napja az európai börzéken.

Mi történik a tőzsdéken?A szerdai kereskedést oldalazással indították az amerikai tőzsdék, a nap második felében azonban lefordultak a tengerentúli részvényindexek, miután a Fed kamatdöntése és a folytatódó amerikai kamatemelések visszavetették a hangulatot. A Dow 174 pontos eséssel, 0,7 százalékkal került lejjebb, az S&P500 0,7 míg a Nasdaq végül 0,4 százalékos eséssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés