A Futurealhoz tartozó projekttársaságokat vásárolt meg a Finext

2018. november 9. 14:08    
nyomtatás
 
A Finext ma bejelentette, hogy a társaság november 8-án adásvétel útján megszerezte a Futureal Csoporthoz tartozó Futureal New Ages Kft. projekttársaság 100 százalékos üzletrészeit. A Futureal New Ages Kft. végzi a Budapesti Corvin Sétányon megvalósuló Corvin 7 és Corvin 8 Irodaházak fejlesztésének az előkészítését.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A társaság feltételhez kötött adásvételi szerződést írt alá a szintén a Futureal Csoporthoz tartozó Corvin Telek 125 Kft. projekttársaság 100 százalékos üzletrészei megszerzése tárgyában, továbbá előszerződéseket írt alá a Futureal Csoport tagvállalat Futureal Béta Kft. és Portfólió Real Estate Hungary Kft. projekttársaságok 100 százalékos üzletrészeinek jövőbeli megszerzésére vonatkozóan. Az említett projekttársaságok végzik a Budapest XI. kerületében megvalósuló Budapest ONE Irodaház három ütemben történő fejlesztését.

A Budapest ONE irodafejlesztés során az építés alatt álló első ütemben mintegy 27 500 négyzetméter, míg a jogerős építési engedéllyel rendelkező további két ütemben mintegy 38 000 négyzetméter bruttó bérbe adható méretű iroda és kereskedelmi terület fejlesztése várható. A Corvin Sétányon megvalósuló fejlesztések két utolsó állomásaként - további kisebb telekvásárlások lebonyolítását követően - a Corvin 7 és Corvin 8 irodaházak fejlesztése révén a társaság mintegy 12 500 négyzetméter, illetve 19 500 négyzetméter bruttó bérbe adható nagyságú irodaépületet fog létrehozni. A társaság fenti projekttársaságaiban így együttesen jelenleg mintegy 27 000 négyzetméternyi bruttó bérbe adható terület építése zajlik, mintegy 38 000 négyzetméter bruttó bérbeadható terület építésre elő van készítve, és további 32 000 négyzetméter GLA fejlesztés előkészítése van folyamatban.

A Finext ma mindemellett azt is bejelentette, hogy a vállalat három projekttársasága: az AFM Ingatlanfejlesztő Projekt Kft., a Corvin Észak Ingatlanforgalmazó Kft. és a Corvin Towers Ingatlanforgalmazó Kft., szintén 2018. november 8-i dátummal feltételhez kötött ingatlan-adásvételi szerződést írta alá az OTP Ingatlanbefektetési Alappal az említett projekttársaságok tulajdonában lévő, a Corvin Sétányon található és teljes egészében bérbeadással hasznosított Corvin ONE (19 100 négyzetméter), Corvin Towers (25 700 négyzetméter) és Corvin Corner (6 100 négyzetméter) irodaházak eladása tárgyában.

Mindezek mellet szintén 2018. november 8-i nappal a Társaság 100% tulajdonú projekttársasága: Corvin 5 Projekt Ingatlanfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság előszerződést kötött az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alappal a Corvin Sétányon jelenleg 2 ütemben megvalósuló, építés alatt álló, Corvin 5 (14 900 négyzetméter) és Corvin 6 (13 200 négyzetméter) irodaházakra vonatkozóan a jövőben megkötendő adásvételi szerződések tárgyában.

(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Jövőre megtelik élettel a BudaPart (x)

A többfunkciós városnegyed időt és pénzt spórolhat. 

Újabb mérföldkőhöz érkezett a magyar alapítású WebEye (x)

Folyamatos fejlődés és innovatív megoldások - az út a sikerhez. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Privát & prémium bankár
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium