Előfizetői tartalom

A hétvégén kiütötték a Bitcoint

Portfolio
Nagyot esett a múlt héten a Bitcoin, az árfolyam pénteken a 6000 dolláros szint alá is beszúrt, azonban a CNBC-nek nyilatkozó kriptodeviza szakértő szerint korai lenne még eltemetni a Bitcoint, Brian Kelly alapvetően optimista a kriptodevizákkal kapcsolatban, és a Bitcoin esetében a hosszú távon gondolkodás szükségességére hívta fel a piaci szereplők figyelmét.

Nagyot esett a Bitcoin a múlt héten, miután kedden feltörték a szöuli központtal rendelkező Bithumbot, és a virtuális kriptodeviza-kereskedési központból közel 32 millió dollár értékű kriptodevizát tulajdonítottak el. A Bitcoin árfolyama a hét második felében ismét lefordult, majd a pénteki kereskedésben a kriptodeviza a 6000 dolláros szint alá is beszúrt, miután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés