Előfizetői tartalom

A hideg kiráz, ha megnézed, hogy mit tudnak már ezek a robotok

Bámulatos és egyben ijesztő, hogy mire képesek a mai robotok. Mozgáskoordinációjuk elképesztő, teherbírásuk, sebességük irigylésre méltó. Van, amelyik 10 méterre képes felugrani, van, amelyik több mint 100 kilogramm súlyú terhet képes cipelni és hibátlanul egyensúlyoznak kétlábon. A kérdés már csak az, hogy ha ezeket a robotokat már láthatja a nyilvánosság, akkor hol tarthatnak a fejlesztések, amelyekről még semmit sem tudunk?

Smart Logistics 2018 A raktárlogisztikában is egyre nagyobb teret nyernek a robotizált és az automatizált folyamatok. Erről bővebben a Portfolio április 19-ei Smart Logistics konferenciáján lesz szó, ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Hihetetlen, hogy hol tartanak manapság a robotikai fejlesztések....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés