Előfizetői tartalom

A kereskedelmi háborús bizonytalanság nem tett jót a Deere-nek

Portfolio
Pénteken publikálta legfrissebb számait a Deere, a mezőgazdasági gépgyártó bevétele visszaesett, és a profit alulmúlta az elemzői várakozásokat, a cég pedig visszavágta az idei évre vonatkozó várakozásait. A befektetők nem fogadták jól a társaság számait, a Deere árfolyama 1,2 százalékkal került lejjebb a nyitás előtti kereskedésben.

A tengerentúli piacnyitás előtt tette közzé legfrissebb számait a Deere, a mezőgazdasági gépgyártó bevétele 3 százalékkal 10,03 milliárd dollárra csökkent a harmadik pénzügyi negyedévben, míg a cég bevételeinek nagyobb részét kitevő mezőgazdaság és gyep üzletágának bevételei 6 százalékkal estek vissza. A tisztított egy részvényre eső eredmény 2,71 dollár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés