Előfizetői tartalom

A kiegészítők mellett a szolgáltatások is hasítottak az Apple-nél

Portfolio
A tegnapi piaczárás után tette közzé beszámolóját az Apple, a társaság bevétel és profit soron is felülteljesítette az elemzői várakozásokat, míg a június végével záruló negyedévben különösen jól teljesítettek a kiegészítők, az ebből származó bevétel 50 százalékkal nőtt. A társaság számait jól fogadták a befektetők, az Apple árfolyama több mint négy százalékot erősödött a keddi, zárás utáni kereskedésben.

A keddi piaczárás után tette közzé legfrissebb számait az Apple, a társaság június 29-ével záruló második negyedévében a bevétel 1 százalékkal 53,8 milliárd dollárra nőtt, felülteljesítve ezzel a 53,39 milliárd dolláros elemzői várakozásokat. A társaság egy részvényre eső eredménye bár közel 7 százalékkal 2,18 dollárra csökkent a korábbi év hasonló időszakával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés