FONTOS Itt a kormánydöntése az üzemanyagárak szabályozásáról
 
Előfizetői tartalom

A lakosság felé nyit a Random Capital

Portfolio
A lakossági szegmens felé kíván nyitni a Random Capital, mely elsősorban a minőségi szolgáltatásainak és termékeinek köszönhetően a következő 2-3 évben már a legnagyobb három hazai, lakossági brókercég közé szeretne tartozni. A Random Capital terveiről, szolgáltatásairól dr. Tóth Nándorral, a társaság frissen kinevezett vezérigazgatójával beszélgettünk.

Portfolio.hu: Bárkinek feltűnhet, hogy a Random Capital székhelye egy helyen található a korábbi Equitas Vármegye utcai irodájával. Van bármiféle célja a székhelyválasztásnak? dr. Tóth Nándor: A székhely választásának nincs különösebb oka, egyszerűen a praktikusság szempontjai érvényesültek a döntéshozatal során. Persze, ha valaki megnézi a Random Capital tulajdonosait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés