Előfizetői tartalom

A legnagyobb amerikai lobbiszövetség is Trump gáncsolásába kezd, mégis emelkedtek az indexek

Portfolio
Miután a shanghai tőzsdeindex kétéves mélypontra bukott hajnalban az amerikai-kínai kereskedelmi háború további mélyülésével kapcsolatos félelmek miatt, az európai indexek pedig a német kormányválság miatt is gyengélkedtek ma, az amerikai tőzsdeindexek sem tudták kivonni magukat a negatív hangulat alól. Ebben neves kutatóintézeti számítások is szerepet játszanak, amelyek már világszerte komoly gazdasági károkat vázolnak Donald Trump amerikai elnök kereskedelmi háborúja miatt és közben az eurózóna feldolgozóipari beszerzési menedzser indexe máris másfél éves mélypontra esett. Közben ma az is kiderült, hogy a legnagyobb amerikai lobbiszervezet - amely egyébként a republikánusokat támogatja - is harcba szállt Trump kereskedelmi lépései ellen. Mindezek ellenére nap végére mindhárom vezető amerikai index pluszba tudott lendülni.

2018. július 02. 22:16 Megosztás Mégis emelkedni tudtak az indexek A nap korábbi részében látott, illetve felsorolt kedvezőtlen fejlemény ellenére az utolsó órában a vevők kerekedtek felül az amerikai tőzsdéken, így mindhárom vezető amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés