Előfizetői tartalom

A Link is pörgette a Waberer'st

Portfolio
Erős negyedik negyedéves beszámolót tett közzé a Waberer's ma éjszaka: több tényező együttes hatására megugrott a cégcsoport árbevétele, nőtt a profitabilitása és a nettó eredménye. Ráadásul a beszámolóból az is kiderült, hogy jó úton halad a lengyel fuvarozási cég, a Link integrációja, amely fontos eleme a menedzsment által korábban felvázolt növekedési sztorinak.

Három dolog pörgette az árbevételt igazánA Waberer's flottája a lengyel fuvarozási cég, a Link felvásárlásának köszönhetően 2017 negyedik negyedévének végén már több mint 4 303 kamionból állt, amely közel 18 százalékos növekedést jelentett az előző év azonos időszakához képest. A cég árbevétele 178,9 millió euró volt a negyedik negyedév végén, amely közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés