Előfizetői tartalom

A megújuló energiák húzták fel az E.On nyereségét

Portfolio
Jelentősen növelni tudta nyereségét az E.On 2018 harmadik negyedévében az egy évvel korábbihoz képest, a megújuló energia üzletág különösen jól szerepelt a mögöttünk hagyott negyedévben. A társaság az idei nyereségre és üzemi eredményre vonatkozó várakozásait is emelte, ugyanakkor a kiskereskedelmi ágazatban lefelé módosította a célt.

Az E.On harmadik negyedéves jelentés legfontosabb sorai: Az E.On 2018 harmadik negyedévében 158 millió euró tisztított nettó eredményt ért el, több mint 100 százalékkal meghaladva az egy évvel korábbi 65 millió eurót. Az üzemi eredmény az időszak során 410 millió euróra nőtt a 350 millió eurós bázisról. Az árbevétel ugyanakkor 7,299 milliárd euróra csökkent az egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés