Előfizetői tartalom

A milliárdosok kedvenc játékszerei: Itt a világ 10 legnagyobb szuperjachtja

Portfolio
Mélyen bele kell nyúlnia a pénztárcájába annak, aki jachtot venne. De a milliárdosoknak ez nem számít, előszeretettel versengenek azon, hogy kié a legnagyobb, legdrágább hajó. Az úszómedence és a helikopter-leszállópálya szinte alapfelszereltség már, de van, amelyiknek saját tengeralattjárója is van és van, amelyik rakétavédelmi rendszert is kapott a maximális biztonság érdekében. Összegyűjtöttük a világ 10 legnagyobb szuperjachtját, van köztük olyan, amelyiknek az értékét 1 milliárd dollárra becslik.

6.-10.. 10. YasA 141 méter hosszú jachtot 2011-ben bocsátotta vízre az Abu Dhabi MAR. A hajótest alapja egy 1978-ban épített holland haditengerészeti fregatt volt. 56 fős személyzet és 60 utas befogadására alkalmas a szuperjacht.Forrás: Shutterstock9. Sailing Yacht AAz orosz üzletember, Andrey Melnichenko második szuperjachtja, ami 142,8 méteres hosszúságával a kilencedik legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés