Előfizetői tartalom

A német cégek saját 5G hálózatokat építenének ki maguknak

MTI
A német Wirtschaftswoche gazdasági lap értesülése szerint a vezető német iparvállalatok nem szeretnék függővé tenni magukat egyetlen mobil távközlési cégtől sem az ipari automatizálási feladatokra is alkalmas ötödik generációs (5G) mobil adatátviteli szolgáltatásokban, ezért saját, cégen belüli 5G hálózatok telepítésének engedélyezését kérték az illetékes felügyeleti hatóságtól.

A villamosipari és elektrotechnikai ágazat szakmai képviseleti szervezete, a ZVEI (Zentralverband der Elektrotechnik- und Elektronikindustrie) azzal a kéréssel fordult a német szövetségi távközlési hálózati felügyelethez (Bundesnetzagentur), hogy engedélyezze tagjai számára ipari célú ötödik generációs privát adatátviteli hálózatok telepítését üzemeikben. "Nem szeretnénk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés