Előfizetői tartalom

A Rába fontos információkat osztott meg az osztalékfizetéssel kapcsolatban

Portfolio
A Rába a Budapesti Értéktőzsdén közzétett tájékoztatójában értesíti azokat az osztalékra jogosult részvényeseit, akiknek az osztalékfizetéshez szükséges adatai még nem vagy hiányosan kerültek közlésre és ezért részükre az osztalék kifizetése még nem történhetett meg, hogy 2019. évtől az osztalék fizetés lebonyolítását a Rába végzi a T-Systems Magyarország Zrt. közreműködésével.

Az osztalék kifizetésének feltételeiről, beleértve az osztalék fizetéséhez szükséges adatok körét is, változatlanul a közzétett osztalék-hirdetményből tájékozódhatnak az érintett részvényesek. További információkkal a T-Systems Magyarország Zrt.-nél a rabaosztalek@t-systems.hu e-mail címen állnak a részvényesek rendelkezésére A Rába 2018. május 8-án közzétett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés