Előfizetői tartalom

A szemünk előtt zajlik a repülő autók forradalma

Maradi István
Az autók fejlesztése terén az utóbbi időkben az elektromos autók megjelenése és várható elterjedésük volt az egyik sláger téma. Meglepő módon azonban az év végével és az új év kezdetével újra megszaporodtak a hírek a repülő autók (és rokonaik) fejlesztéseiről és már már kereskedelmi üzembe állításukról. Nem véletlenül a hírekben megjelenő fejlesztő cégek szinte minden esetben valamilyen induló vállalkozáshoz (startup) kapcsolódtak, és csak nagyon ritkán klasszikus, hagyományos autógyártókhoz. Cikkünkben bemutatjuk az új bejelentések mögötti fejlesztéseket.

Nagy dolgok készülődnekA modern korunk egyik nagy megoldandó kérdése, hogy az egyre szaporódó népességű nagyvárosok lakói és üzemeltetői hogyan tudnak úrrá lenni a közlekedést akadályozó tényezőkön. Több megoldás is létezik, mint például az automata földalattik fejlesztése, a gyorsvasutak vagy az önvezető autók, buszok. És ilyenek a repülő autók is, vagy ezek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés