Előfizetői tartalom

A Tesla kamionjait tesztelné a Waberer's

Portfolio
Stratégiai innovációs együttműködésről tárgyaltak a Waberer's vezetői az Egyesült Államokban. A vállalat képviselői a Tesla központjában az elektromos kamionok teszteléséről és európai bevezetésének lehetőségeiről, az Amazonnál a partneri kapcsolat mélyítéséről egyeztettek, valamint a DAF anyavállalatánál, a PACCAR cégcsoportnál is tárgyalásokat folytattak.

Érdeklik a Waberer's-t a Tesla kamionjaiA Waberer's szívesen tesztelné, illetve nyitott akár a Tesla elektromos kamionjainak európai bevezetésére - áll a közleményben. Erről és a két vállalat közötti tárgyalások folytatásáról is egyeztettek a Tesla fremonti központjában a Waberer's vezetői a múlt héten, akik Európából elsőként maguk is kipróbálták a hosszútávú fuvarozásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés